Kursus Induksi Modul Umum & Modul Twc Kumpulan Pengurusan & Profesional Serta Kumpulan Sokongan 1 (Gred 27 Ke Atas) Bil.3/2009

depanKPU1

dalamKPU1

Salam untuk semua peserta Kursus Induksi Modul Umum & Modul Twc Kumpulan Pengurusan & Profesional Serta Kumpulan Sokongan 1 (Gred 27 Ke Atas) Bil.3/2009.

anda boleh menggunakan page ini sementara untuk berforum, mengomen, membebel, dan lain2.

tapi diharapkan kawan2 semua menjaga etika, jangan mengeluarkan perkataan yang lucah,kesat dan sebagainya yang boleh dikira melampau..

terima kasih,

joe


122 Responses to “Kursus Induksi Modul Umum & Modul Twc Kumpulan Pengurusan & Profesional Serta Kumpulan Sokongan 1 (Gred 27 Ke Atas) Bil.3/2009”

  1. i’m the first…hahahaha

  2. mr azmi..gamba aku haritu tinggal kat plastik ko..lupa nk ambik

  3. ok…….

  4. akla bila nak ambil gambar….

  5. tuan2 bleh upload gambaq tuan2 di server ini..
    server on office hour je..server ni lambat sikit sebab seting ‘pc server’ je..
    langkah2
    pakai I.E la senang sikit xyah pakai firefox
    1. click –> ftp://172.21.64.71/
    username: kekawan
    password: (xpayah isi)
    2.select Directory kumpulan korang.
    3.click button Page (button ada kat atas dan kanan page) pastu
    > select Open FTP Site in Windows Explorer.
    4.window baru akan kluar..
    5.pastu ko copy & paste gambar korang kat window tu..

    kalo xtau gak YM aku
    joe5277@yahoo.com

    kalo payah sgt, xtau sgt!!!
    datang opis aku block A3 top floor.

  6. izan…dah menang nak hadiah ke…

  7. salam ceria semua mseti rindu kat najep hahahahaha

  8. Kalau ada ape2 program luar in4 la ea….

  9. allooo motoo…
    azmi mane?
    stokin aku tertinggal dlm beg die lar..

  10. KALU KORANG PLAN NAK BERCUTI JE MANA2 BAGI KA TAU KAT AKU

  11. alu2,,,,, tuan punye page suh wt percubaan,, haha

  12. rasa macam nak repeat karaok la..
    xpuas mlm tu

  13. aku ada cadangan kepada sesiap yang berminat nak pergi bercuti aku ada tempat best pulau perhentian

  14. saye suke twc,,, sape suke twc..? cepat angkat kaki..šŸ™‚

  15. Korang xnak buat rombongan tengok transformers ke?…aku ngidam dah ni nak tengok Megatron..

    Muka aku pun dah macam The Fallen dah ni..mengelupas dan merah

  16. hebak laa mu joe..melalui induksi mu leh wat tubik forum neh..nmpok gaye kene tukor bahagian pas neh

  17. -update manusia2 y dah upload gambaq diaorg-

    1.Shahandzir
    2.Saifful
    3.Juhari

    y lain2 bila lagi…?

  18. Upload upload upload…hehe kita tunggu Fizi upload Videolah…dia tgh edit tu…mesti gempakest lah

  19. bagus gak cadangan buat rombongan tengok trnfmer tu

    dapat mengeratkan perhubungan kita

  20. bagus gak cadangan buat rombongan tengok trnfmer tu
    dapat mengeratkan perhubungan kita

  21. kepada nasri stokin beli lah lain huhuhuhu

  22. nk ikut tgk transformers!

  23. Jom jom transformers…sape nak gi ni?…sambung list nama ni, lepas tu boleh assign sorang utk beli tiket:

    1. Sepol.
    2. Najib
    3. Nizzy (sapo nih?..izati ko?)

  24. TWC wa taihen tanoshikatta desune…
    Ja mata…

  25. ape nie kak reen ckp bhs jepuns..ane nk paham..translate laa bhse mesia..:)

  26. Aza, reen cakap TWC sangat bagus…bangun pagi sikat rambut depan kereta datsun…baru cerah bijik mata Cik Ja tepi rumah…keh3 :-p

  27. bukan la..
    reen cakap..”TWC saya pening tak leh nak kata selsema… rabak mata…”

  28. Allooo…sapeĀ² yg xpuas ati ngan aku sory ek…sory kalau ade salah&silap sepanjang induksi…

  29. TWC sgt enjoyable ye…
    tu je maksudnye…TWC memang best…u all semua sporting giler…tabik spring la…toing, toing…hehehe

  30. hi everyone…
    sorry 4 those yg skt mata tgk cik gedik n cik santai naik innova ek=)

  31. kepada cik santai kalau ada minat somebody dalam induksi luahkan jangan simpan sakit nnt tau kuikkuik2

    • kepada cik ajep kalau sy xada minat “somebody” dalam induksi, watpe sy nak luahkan…xsakit ponnn…kehkehkeh

  32. Alllu KAwan2 SemUA.. SowY Coz X DapAt Join TWc AriTu.. MestI MeriAhKAn… HUhU..

  33. ApeĀ² program after this hope that dapat inform k, just keep in touch..

  34. good job everybody…you’re the best….

  35. pape pun bettle mmg best argh…even kalah…huhuhuhu

  36. -update manusia2 y dah upload gambaq diaorg-

    1.Shahandzir
    2.Saifful
    3.Juhari
    4.Akla

    y lain2 bila lagiā€¦?

  37. BiLa Bro-Bro N Sis-Sis Nak Wat LAwaTAn TGk TranSformErs??.. HamBe Nak JoIn GaK… KesiaN Kat HamBe, Da La X Leh Gi TWC..

  38. AjeB.. Ko AmeK NAma Yg Nak joIn Tuu.. LAgi RAmAi, LAgi SyoK.. tuL x KengKAwAn…

  39. apa susah2…
    beli pirate dvd TranSformErs,
    pastu tgk ramai2 kat FIST.

  40. bile leh dapat sume gambar neh,, x soba da eden nih,,,
    hehehe,,,

  41. Cian kt kawan kt yg staff UMPekan…x smpt nak berdialoq cni…hahaha…

  42. Jom jom transformersā€¦sape nak gi ni?ā€¦sambung list nama ni, lepas tu boleh assign sorang utk beli tiket:

    1. Sepol.
    2. Najib
    3. Nizzy (sapo nih?..izati ko?)
    4. Akla (2nd round..besh banget katanya)
    5. Faizal

  43. bile date nye nak pg lyn transformers tu????

  44. xtau lagi oiiii…..hahahahahaha..ada cadangan?

  45. blh jieb…tunggu bini aku in gud mood….

  46. Transformers best la kot bagi aku, even byk komen yg xbagus dalam paper tp 2 me still d best movie of the year…

  47. Kpd KenGkawAn Yg KenA Move Ke Pekan Tu.. NAk WiSh SelAmAt MenJelAJAh Ke TemPAt BAru N KalAu DatAng Ke SinI CaLLiNG2, BuLeh LePAk2 SkalI KaLAu AdA TiME FrEE.. HEHE..

  48. Salam sumer….tk best betul tk dpt join twc…dpt tgk gmbr je….persembahan mlm tu ada rakam tk?

  49. ajeb…mahal bt spek baru ..hahahhaha

  50. Ajeb ptg ni g jog dulu, then baru leh kot date ngan najja..

  51. bleh…ad nak ikut skali…hehhehehe

  52. ajeb, ko mampu beli spek baru yg mahal, tp tiapĀ² minggu b`pe ko sedekah kat msjid, renungĀ²kan la k…hehehe

  53. Aku SokOng Mr A.. SedeKAh KAt MAsJid DApAt PAHAlA.. JAnJi IkhLas.. Amin..

  54. Thanks Faizal…Boikot Ajeb!hahahaha

  55. Mane najib ni?..kata nak gi beli tiket wayang gambarune…??

  56. mcm dah x meriah je blog ni..

  57. amboi org gomen ni..asyik pandai komen je kt blog yer..tak buat keje ke?

  58. mcm model tepi tangga je..:-)

  59. Ajeb ptg ni jog…aku free ptg ni…

  60. bestnyer ko org… kami di fkm gak yg tgh merana… baru hari nie sempat buka laptop…. masalah…masalah di kampus tetap….

  61. best gak kalo dpt gi bercuti…..ajib.. kalo ko nak gi pulau perhentian… habaq kat aku… nak join…hehehe..

  62. HAHAHAHAHAH AKU DAH TENGOK TRANSFORMERS KAT MAHKOTA PARADE MELAKA…hahah besh siotttt…kompom ada transformers 3 lepas ni…bolehlah kita tgk Volkswagen beetle transform jadik bumble bee plak..keh3

  63. jAUh gI tGk TrANSfORmERS Tu.. uII, mmG bEtOL2 tRANSfoRm.. heHE

  64. aJEp gI tGk tRANsFOrMeRS smlM.. oooo, pONtENG yEr… bAGi TAU kAT …….

  65. ajep…alloo…nape cm senyap je…xde ngomel ajep dah kat blog ni…

  66. ajip bz wat partime cari duit lebih nak wat spec baru…
    huhuuhuhhuu…
    :-p

  67. Ajeep time off..sakit jari jemari akibat kelas malam tadik..kehkehkeh

  68. hai…korang.apa kabor?bila kte nk berkumpul mcm dl….hehehe

  69. inche joe,cmane nk d/load pic2 yg tlh diupload oleh mereka2 tu,pah ceroh dok jupe..tulun..tulun…

  70. KEPADA semua yang merindui najep minta maaf sekarang nie banyaaaak keje………..ak da ada pakej pulau perhentian nnt aku 4wrd kat korang semua kita pergi macam backpacker wokey baru best………..

    • KoyA BZ, DemO AmEriKA NAjEp.. HAhAHA.. BleH3, foRWard PakEj Gi PulaU PerheNtiAn Tu,, LAgi RAMAi, LaGi SErOnok BOH.. BEreH dOK??..

  71. Jom gi mesjid!!..Solat Solat..Jib..jom jom..dah nak masuk 3 jumaat miss dah ni..haha

  72. sapo nok sewa rumah area Indera Sempurna!!!

  73. KAWAN KAWAN…aku dengar induksi khusus UMP nak buat kat luar betul ke?…

  74. DarI MAnA DapAt BerIta TU??..

  75. Hak hak hak..dari Edi housemate najib daa..tapi tadi aku dah double check dengan Saripudin (Unit Latihan)- KOMPOM around 18 OGOS 09….wat dekat UMP je utk 3 hari.

    • Wahhh.. SUperb , TeruS CheCk NgaN En. SaripudiN Tuu.. KiRa ok Laa.. Dah DekAt Nak PuaSA..

  76. Salam 2 all…expecially 2 PEKAN…

  77. hah???biar betik diorg nk wat 3hari..dolu2 ckp 2hari je untuk modul khusus..adehh…

  78. Mr. A Nak ke PekAn Ker??..ApeDAaa.. CarI Opis JHEPA x JumpA.. HahAha

  79. kabare semua??

  80. HELLO kawan2 ape abar semua

  81. bosan..

  82. MaNA oRgn… SuNyi SepI Je.. AyUh HiduPkaN fOrum KiTa KAwaN2..

  83. helo kawan2

  84. X kaN aKu BerfOrum Ngn Ko jer Ajep.. Kat Umah BuleH BerfOrum Klu nGn Ko.. Hehe.. MR. A manA Nih… Bila Ko Nak DataNg Wat LAwatAn TapAk ke RUmaH KtORg??.. Dah LAm X dTG ni..

  85. a’kum seme, sori lambat join, maklum le pekan punya network gempak gile.pada yg ade tinggal brg o gmbar ngan aku bole call 0193649979.

  86. adehhh..buhsan btoll..sape nk join aza maen boling ujung mggu ni??angkat kaki!!

  87. Mr.A is back… Sory la Faizal, aku busy sikit lately, meeting byk sgt. Nanti free aku dtg umah ko approve renovate part letrik k…

  88. kawan2 najip sekarang dalam mood penat

  89. Akla,aku punye bilik kt pekan bila nak wiring power socket n network.marah tol aku.mana ko?skandal ke?

  90. Mr A ni APIS WAWASAN 2020 ke? hahahaha…Wehhh Peja..jenuh aku nak blaja plucking lagu smlm tu..sampai kol 2 pagi aku mengerjakannya..hehehe..bila la nak terer mcm ko n apis ni?

  91. x Pe2, Usaha TanggA KejaYaaN, Kalau RaSa PenAt NaK NAek TanGGa, GunA LifT Aje.. JimAt MasA, JimaT TenAga.. HehE

  92. bosan

  93. kawe pon busan…pe kate kite wat tournament boling untk group induksi kiter?ape mcm kwn2??ada suka kah??

  94. Ada sukah..ada sukah…jom..jom..next weekend kasi balun satu kali main..sapa mau join??…Aza jadik organizer!!haha

  95. idea yang bernas!
    mau join gak!!!!

  96. Salam…Azmi, wiring power socket still under green effect, nanti aku tolong approch k… Aku kena settlekan KK4 dulu then baru ke Pekan…

    Bowling 2 beres je, next week la k, this week aku&Zizan xde…

  97. ok bereh…bayar sendri2..hadiah pun bwk sendri2 ek..huhuhu..but…next week aza akan mengabdikan diri untuk program BTN..pe kate 15hb..so xde laa rushing sgt..at least kwn2 yg lain leh fikir2 n renung2kan..selamat beramal..hehehe..

  98. erm,sesape nk join boling pada 15hb Ogos 2009 nti,sila PM ke azlinaali@ump.edu.my..kiter main 2game = 20x balingan..(bkn bnyk pun setakat 2 game ni)..yuran game sila byr sendiri2…huhuhu..

  99. tq Akla,socket dah installed.Kawe tunggu mu kt pekan.kawe pon nak join boling gak tp 15/8 tu cam dah ade plan g memancing.pastikan yg nak g main game dah buat saringan H1N1.kang x psl2 lane tutup.

  100. Zizan PPH.mana ko?haneymoon ke?

  101. bowlink nak main kat ner??.. Kuantan Plaza ke, Megalanes??.. Kena book awal tu.. so, brp org yg dah konpom aza??..

  102. kite main kat megalanes laa besh cket..sape nk tlg book lanes??anybody can help me??baru beberapa kerat je yg nk main..mana lg yg lain???

  103. ajep nak main…telefon jer better aza msg hp diorang suh diorang reply. kalau blog nie lambat ckit

  104. cantekkkkk..aku nak joing

  105. yg confirm..ajep..sepol..faizal..joe..akla??zizan??azmi??korg kompem x?

  106. SAYA MINAT MKN ANGIN [PELANCONG] LUAR NERGERA.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: